Хіти тижня. "На Навального працюєте!": Пропагандист Кремля зірвався на крик і звинуватив українців у "провалі" на YouTube (відео)

Володимир Соловйов впевнений, що низькі перегляди його YouTube каналу - це підступи ворогів

Російський телеведучий Володимир Соловйов на YouTube виявився не такий популярний, як вважав. Через це він зірвався на останньому Strim, який був опублікований на відеохостингу 20 квітня, зазначають Патріоти України.

Соловйов впевнений, що низькі перегляди його YouTube каналу - це підступи ворогів, а точніше, українців. Говорячи про це, він швидко перейшов на крик. Так, ведучий поскаржився, що його підписникам нібито не було надіслано повідомлення про денні і вечірні трансляції. "Якого хріна?... Ви так мене боїтеся? Вам так страшно?" - звернувся він до модераторів YouTube. Соловйов запідозрив, що його навмисно блокують українці, які працюють на російського опозиціонера Олексія Навального.

"Или что, украинские модераторы YouTube, сидящее на зоне, относящейся к российской, к РФ, делают все возможное, чтобы Навальный и прочая либерастня выполняли политические задачи якобы не на политическом YouTube?" - заявив він.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...