Хіти тижня. На Росії очікується мор генералів та полковників: Голландські ЗМІ назвали імена причетних до трагедії MH17 на Донбасі

Позивний "Хмурий" вже однозначно може замовляти собі пам'ятник?

У Нідерландах журналісти назвали імена осіб, які на їхню думку причетні до краху лайнера рейса МН17. Про це повідомляє телеканал Nieuwsuur, передають Патріоти України.

Вони звинуватили в причетності до трагедії Сергія Мучкаєва - командира 53-ї зенітно-ракетної бригади, яка базується в Курську. Саме під його керівництвом нібито відправився конвой, який перевозив "Бук", типовою ракетою якого за даними голландського слідства був збитий МН17.
Крім того, журналісти звернулися за інформацією до колишнього українського військового Івана Без'язикова, якого раніше звинуватили в державній зраді і посадили в СІЗО. Сам він в коментарі NOS стверджує, що саме його свідчення слідчій групі JIT по катастрофі MH17 стали основою обвинувачення.
Також в списку причетних числиться Сергій Дубинський, відомий по позивному "Хмурий". Він був керівником російської розвідувальної групи, яку сформували на початку липня 2014 року і активно залучали у участі у війні на сході України. У його підрозділі знаходилось близько 300 людей.

Також журналісти повідомляють про Сергія Пулатова, що був начальником розвідувально-диверсійного підрозділу спеціальної російської розвідувальної служби. Дубинського і Пулатова також звинуватили в причетності до транспортування "Бука".

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...