Хіти тижня. На Росії паніка: Український екснардеп анонсував "силовий прорив" до Криму

Кримські татари 2 травня запланували масово перетнути адміністративний кордон з окупованим Кримом через пункт пропуску "Чонгар".

Рефат Чубаров

За словами голови Меджлісу кримсько-татарського народу Рефата Чубарова, кримчани не виключають силовий варіант прориву на півострів, передають Патріоти України з посиланням на 5 канал.

Чубаров заявив, що акцію ненасильницького опору "Марш гідності до Криму" будуть проводити, щоб міжнародні організації, які постійно на словах засуджують анексію Росією Криму, змогли це підтвердити діями, долучившись до переходу адмінкордону.

Він зазначив, що в перших рядах будуть йти члени Меджлісу, народні депутати і західні партнери.

У російських ЗМІ мирну акцію в українському Криму вже охрестили "вторгненням" забороненої організації.


"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...