Хіти тижня. На Росії проти Ху*ла і Ко висунули гучне звинувачення через коронавірус

Тоді як багатії з усього світу жертвують мільйони доларів на боротьбу з COVID19, в Росії такої тенденції не спостерігається зовсім.

У Росії влада замість підтримки бізнесу і населення в період пандемії коронавірусу продовжує "пиляти" і витрачати гігантські бюджети. Про це написав блогер "Серпом По", передають Патріоти України.

При цьому він зазначив, що сам бюджет якраз і сформований за допомогою податків звичайного населення і підприємців. "Собянін в Москві до вже закупленої на мільярди плитки докупить її ще на 16 млрд... Федеральна влада витратить 26,5 млрд руб. (з яких близько 15 млрд в цьому році)" на безглуздий і нещадний переїзд Верховного суду з Москви в Санкт-Петербург". Стільки потрібно на будівництво комплексу будівель в Пітері. Це ж дуже важливо! Терміново! Не скасувати, не перенести! Бомжів адже верховні судді в "не гумовій". Звідси і якість роботи така. А подивіться, як Конституційний суд ефективно запрацював! Це все через переїзд. Буття визначає свідомість, розумієш!" – написав блогер.

Він також підкреслив, що тоді як багатії з усього світу жертвують мільйони доларів на боротьбу з COVID19, в Росії такої тенденції не спостерігається зовсім. "Ну не скидатися ж путінським дружкам ще й на це. Вони і так он, бідолахи, поутискалися. Аж по мільярдику скинулися. Зайву квартиру тепер не придбають. Ось у глави "Газпрому" Міллера вона площею 1396,3 кв метрів в центрі Пітера і як раз-таки 1 млрд руб. коштує. Ну не під суд же її віддавати. Краще ще з громадян за газ зайву копійку злупити. На нові апартаменти не вистачає", – сказано в тексті.

Він стверджує, що влада не тільки не виділяє додаткові кошти на боротьбу з вірусом, вона, навпаки, хоче ще й додатково заробити на пандемії. "Наприклад, створити в цей період умови для роботи в першу чергу підконтрольному бізнесу, щоб решту можна було довести до банкрутства і потім скупити задешево. Монополізувати продаж масок, віддавши її в руки близьких чиновникам компаній. А може хочете тест на коронавірус? Тільки за гроші ! Або бажаєте на бензин, що дорожчає, копійку заощадити? Ні, введемо заборону на імпорт дешевших, ніж в Росії, нафтопродуктів. Ну і, звичайно, заборони і штрафи, штрафи, штрафи... А замість допомоги феєрверки і плитка. На них ніколи грошей не шкода", – іронізує автор.

Блогер підкреслив, що в Росії пандемія поки навіть не перетнула свій екватор, так що ситуація буде тільки погіршуватися.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...