Хіти тижня. На Росії роздобули нову сенсацію: Детально про те, як коханка Путіна народила двійню

Російські ЗМІ, які раніше повідомили про народження двійні в олімпійської чемпіонки Афін-2004 з художньої гімнастики Аліни Кабаєвої, яку називають коханкою глави Росії Володимира Путіна, роздобули нові подробиці.

Володимир Путін і Аліна Кабаєва

Так, журналісти каналу "Спорт и сплетни" дізналися, що саме у дні, коли, ймовірно, проходили пологи, у Центрі акушерства, гінекології та перинатології імені академіка Кулакова РАМН у Москві відбувалося щось неймовірне, передають Патріоти України.

Одна із пацієнток розповіла, що від самого початку квітня там постійно снували люди у штатському, з раціями і навушниками-дротиками, а приблизно 20 квітня ситуація почала розвиватися стрімко.

"Жодних пояснень нам не давали. Просто сказали всім: "Сьогодні переселяємося на інший поверх". Усі переселилися досить швидко. Було все коректно досить, але не дуже приємно", – каже жінка.

За її словами, ущільнили одразу кілька відділень. При цьому запрацював новий режим: відвідувачів не пускали взагалі, самим виходити також заборонили.

Володимир Путін у тому самому Центрі ім. Кулакова

"У вікно тільки було видно, що купа машин зі специфічними номерами, купа людей у штатському на території. Змінилося багато. Якщо раніше нас вільно відвідували (в моєму випадку це мама і чоловік), то в кінці квітня і в травні виникли проблеми. На територію ні увійти, ні в'їхати", – розповіла пацієнтка.

Причому там постійно чергували люди і забороняли навіть дивитися в ту сторону, де все відбувалося.

Втім, чи народжувала в цьому Центрі саме Кабаєва, жінка не знає.

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...

Паніка наростає: Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"

четвер, 28 березень 2024, 18:45

Активісти партизанського руху "Атеш" установили, що російські окупанти готуються до відбиття атак українських диверсійно-розвідувальних груп у тимчасово окупованому Севастополі. Про це інформує рух спротиву "Атеш".Партизани постійно відслідковують пере...