Хіти тижня. На Росії заговорили про війну зі США і Україною

Під час нападу на Росію США можуть використовувати стратегію "Троянського коня". Водночас може бути задіяний український спецназ (згадується назва "Троянська кобила").

Про це заявив заступник президента Російської академії ракетних і артилерійських наук (РАРАН) із інформаційної політики, доктор військових наук Костянтин Сівков. Така модель передбачає використання двох ешелонів сил спеціальних операцій (ССО), - пише він у своєму блозі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

На думку російського експерта, під "троянським конем" варто розуміти план дій США щодо раптової та прихованої агресії проти іншої країни, яка не супроводжується оголошенням війни.

"У той же час ключове угруповання із загального складу сил агресора вже завчасно розгорнули на території країни-жертви", — розповідає він.

Раніше Сівков заявляв, що українці будуть незамінні під час ведення в Росії спеціальних дій із попередніми потайним розгортанням.

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...