Хіти тижня. На Росії затримали активістку, яка допомагала українським політв'язням Кремля

Поліцейські затримували всіх, хто був одягнутий у футболки з іменами політв'язнів.

У Москві в районі Тверської вулиці співробітники поліції затримали активістку Вікторію Івлєву і журналіста Іллю Азара, якого незабаром відпустили, передають Патріоти України з посиланням на «МБХ медиа».

За їх даними, також затримані журналіст Максим Кондратьєв, муніципальний депутат Віктор Котов і начальник передвиборчого штабу фігуранта «московської справи» Єгора Жукова Євген Овчаров.

Телеграм-канал «Объединенные демократы» також повідомляє про затримання учасниці Pussy Riot Марії Альохіної.

На Тверській вулиці в неділю, 8 вересня, повинні були пройти пікети на підтримку політв'язнів. Альохіна повідомила «Медиазоне», що затримано як мінімум дев'ять осіб. Дмитро Гудков у своєму телеграм-каналі написав, що поліцейські затримували всіх, хто був одягнутий у футболки з іменами політв'язнів.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...