Хіти тижня. "На себе подивися, урод, бл*": Нардепи влаштували гучний скандал у Нацраді з мовлення (відео)

У Нацраді з питань телебачення і радіомовлення, де сьогодні розглядалась можливість позбавлення ліцензії каналу NewsOne, виник скандал між народними депутатами України, передають Патріоти України.

У ході засідання член Нацради Ольга Герасим'юк надала слово народному депутату Вадиму Рабіновичу, який почав свій виступ російською мовою. При цьому вона нагадала Рабіновичу, що представники парламенту публічно і на офіційних заходах мають говорити українською мовою.

У відповідь Рабинович заявив, що закон про держмову не регламентує мову спілкування народних депутатів. Після цього в залі почалася бурхлива дискусія, в якій взяли участь нардепи від ОПЗЖ Нестор Шуфрич і Олег Волошин. Волошин, відповідаючи на одну з реплік, вигукнув: «А, "шматки л*йна?" Прошу припинити засідання через образи народних депутатів».

У засіданні оголосили перерву, але з'ясування стосунків між депутатами перемістилося в коридори Нацради. Один з учасників сварки заявив Волошину: "Ти наїв свою пику на українських податках, коли гинули наші воїни". Волошин у відповідь зірвався на грубість: "Ти на себе подивися, урод, бл*!". Тоді йому пригрозили «копняками».

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...