Хіти тижня. "На телефон приходить повідомлення від Богдана... Труба: "Ну, то що я казав. Два тижні є МВФ. Не чіпай "ПриватБанк" и НБУ", - "Трубу прорвало"

Телеграм-канал "Трубу прорвало" злив у мережу нову порцію компромату на українських топ-чиновників, передають Патріоти України. Цього разу на главу ОПУ Андрія Богдана і директора ДБР Романа Трубу. Цитуємо далі:

"Епізод відбувається 13 вересня 2019. Роман Труба, Олександр Удовиченко - керівник управління внутрішнього контролю ДБР.
Труба отримує від "Руслана" (Рябошапки) інформацію про необхідність зупинити обшуки в Дніпропетровській міськраді. Удовиченко набирає слідчого і перепитує, чи вони не проводять обшуки. Після цього до Труби на телефон приходить повідомлення від Богдана.
Труба: Ну, то шо я казав. Две недели є МВФ. Не трогань Приватбанк и НБУ.
Удовиченко: Це хто написав?
Труба: Б.А.Й".


Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...