Хіти тижня. На високих підборах: Тимошенко прийшла в Раду в обтислому вбранні (фото)

У четвер, 4 лютого, народна депутатка, лідерка партії "Батьківщина" 60-річна Юлія Тимошенко прийшла до Верховної Ради в ефектному вбранні, передають Патріоти України.

Вона обрала стильну сукню, яка обтягувала її фігуру. Так, Тимошенко для виходу в світ обрала строгий образ. Вона одягла чорну сукню з білими вставками, а з-під неї визирала блузка з коміром.

Варто відзначити, що з обох боків сукню прикрашала червона смужка, яка подовжує і робить фігуру стрункішою. Також депутатка доповнила образ чобітьми на високих підборах.

Крім того, Тимошенко постала з довгим розпущеним волоссям, яке вгорі акуратно зібрала шпильками. З прикрас політикиня обрала невеликі сережки.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко – українська державна та політична діячка. Народна депутатка України. Прем'єр-міністерка України з 4 лютого по 8 вересня 2005 і з 18 грудня 2007 по 3 березня 2010 року. Віцепрем'єр-міністерка України з питань паливно-енергетичного комплексу.

Джерело: Апостроф

Особлива ставка: Сі Цзіньпін збирається вбити клин між Європою і США, - Bloomberg

вівторок, 30 квітень 2024, 15:58

Як пише Bloomberg, візит президента Китаю Сі Цзіньпіна до Франції, Сербії та Угорщини має показати, що Пекін може запропонувати ЄС набагато більше, ніж Сполучені Штати Америки, передають Патріоти України. У Міністерстві закордонних справ КНР повідомили...

"Правду кажучи": Виснажені українські війська потребують не лише артилерії, є ще одна проблема, - Business Insider

вівторок, 30 квітень 2024, 15:43

Нова американська зброя допоможе Україні протистояти російським атакам, але може пройти деякий час, перш ніж країна зможе перехопити ініціативу, передають Патріоти України. Як пише Business Insider, Україна отримала вкрай необхідний поштовх у війні, ко...