Хіти тижня. "На Зеленського і "Слуг" буквально за лічені тижні очікує прекрасна пора відчуттів, коли стібеш не ти, а тебе. І матюкають теж тебе", - політтехнолог

Доволі неочікувано, але гострий і ядучий Філатов з критикою влади цілком може просто взяти і перетягнути на себе і функції, і рейтинги «95 кварталу».

"Вчора мер Дніпра Філатов знов ніжно пройшовся по владі – «депутатському кочовому шапіто, що отримало свої мандати з рук оступачених виборців лише волею випадку». Щиро, жорстко, весело, від душі", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Цим разом – через наїзд нардепів на тестувальну лабораторію, котра «назло» поробила позитивні тести на коронавірус трьом десяткам чиновників від СН Дніпровської (насправді досі Дніпропетровської – не подужали допереіменовувати) ОДА. А тепер той наїзд не дозволяє вийти з карантину, бо – упс! – тести не роблені необхідній кількості населення. І «Слуги» знов на когось наїздять. Дійсно, кочове шапіто.

І знаєте, коли людям скажуть «ви досі на карантині, бо отак СН настаралось», вони будуть цілком згодні з Філатовим. Вже згодні. При тому не тільки в Дніпрі й області. Бо щось подібне ж коїться всюди – за виключенням міст, де трапились пристойні мери. Котрі про владу кажуть приблизно те саме.

Насправді на Зеленського і «Слуг» буквально за лічені тижні очікує прекрасна пора відчуттів, коли опозиція – це вже не ти, а до тебе. І стібеш не ти, а тебе. І матюкають теж тебе. При тому за діло. Бо вихід з карантину, вчасний чи затягнутий, кривий чи організований, в будь-якому випадку жорстко вдарить по очікуваннях виборців, по їхній довірі до влади і головне – по їхній кишені. Адже десятки й сотні тисяч робочих місць поки не скорочено тільки тому, що карантин. А роботодавці вже потроху повідомляють працівникам – вже майже колишнім – що буде по карантині, буде й по роботі. Все. І знайти нову в місті нереально – хіба дійсно на полуниці до Польщі чи на яблука до Чехії.

До кого прийдуть виборці? До мерів. Від кого вони сподіватимуться розв’язання їхніх проблем? Від мерів. А мери розкажуть про те, як злобний Київ=Зеленський позабирав в міста субвенції, підгріб під себе податки й збори... Закінчилась жирна епоха місцевого самоврядування щорічним зростанням в рази місцевих бюджетів і, відповідно, можливостей створювати робочі місця і підвищувати зарплати, зробити виплати від міста «просто так» для незахищених. Закінчилась та епоха рівно тоді, як виборці довірились не тим.

Все це створить значний «вільний» електоральний ресурс, ображений на Зеленського і обурений владою. І при тому в цих виборців перед очима буде приклад толкових дій Філатова. Чи того ж Бондаренка з Черкас («мера-бандита», котрий вже подає за «бандита» до суду на Зеленського). Чи Марцінківа з Франика. В нас взагалі раптом виявилось на диво багато притомних мерів. Чи, може, це просто стало дуже контрастним на тлі влади.

Відповідно, варто цим мерам тільки створити партію – своя частка виборців, і то чимала, в них утвориться практично моментально, передусім з розчарованих «Слугами» (і навіть не буде соромно: мер Бондаренко ж теж голосував за Зеленського, а тепер публічно зізнався в цьому і сказав, що шкодує).

Як пише Філатов, «...Як на мене, але дивитися на цей паноптикум переконаних у своїй чарівності ідіотів, набраних в парламент за оголошеннями на парканах, вже просто нестерпно».

Так що партія мерів набере рейтинг практично моментально після створення, тим більше якщо там буде Філатов (і він цілком може її очолити – особистий імідж дозволяє, рівень впізнаваності за час боротьби з карантином зріс до дуже високих показників, говорить яскраво і гарно, знає закони і як їх обійти, що взагалі є невідпорним аргументом...). Люди збиратимуться тільки щоб послухати, як він «ніжно» проходиться по владі.

Це загалом доволі неочікувано, але гострий і ядучий Філатов з критикою влади цілком може просто взяти і перетягнути на себе і функції, і рейтинги «95 кварталу», які привели їх до влади".

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...