Хіти тижня. "Надежда КГБ": У мережі показали невідоме фото молодого Ху*ла

Венедиктов вирішив показати фотографію молодого Путіна після гучного скандалу, який в Росії вже називають конституційним переворотом.

В інтернеті з'явилася невідома фотографія російського президента Володимира Путіна в молодості. Цей знімок раніше ніде не публікувався і з'явився в інтернеті завдяки публікації головного редактора радіостанції "Ехо Москви" Олексія Венедиктова яку він зробив на своїй сторінці в соціальній мережі, передають Патріоти України.
Венедиктов вирішив показати фотографію молодого Путіна після гучного скандалу, який в Росії вже називають конституційним переворотом (Кремль за допомогою Думи вирішив обнулити всі терміни Володимира Путіна і дозволити йому балотуватися на пост президента знову, в 5-й раз за рахунком). Фотографії молодого Путіна Венедиктов супроводив символічним написом "Обнулив", натякаючи на виниклий скандал.
На знімку російський президент Володимир Путін стоїть в сорочці з розстебнутими гудзиками і зловісним поглядом дивиться в кадр.При цьому росіяни в соціальних мережах активно коментують фотографію: велика частина коментарів носить критично гострий характер.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...