Хіти тижня. Надія без надії, секс та алкоголь: Як Савченко оцінила свій провал на виборах

За льотчицю на найменшому мажоритарному окрузі України проголосувало всього вісім громадян.

Депутат Верховної Ради VIII скликання Надія Савченко пояснила свій провал на парламентських виборах низькими і брудними політичними технологіями, які використовували її конкуренти. Відповідну заяву вона зробила в ефірі телеканалу «Наш», передають Патріоти України.

За словами Савченко, на окрузі №51, де вона обиралася, конкуренти використовували низькі політичні технології, “що підходять рівню освіченості та інтелекту людей”.

“Технології, які були використані – це були технології з ряду: спочатку шар залякування, потім шар нібито порятунку від залякування, потім шар дешевого алкоголю, їжі, дешевого сексу. І все закінчувалося тим, що ще і була проплата за голосування”, – сказала екс-нардеп.

Разом з тим вона не виключила, що подібні технології могли використовуватися і в інших виборчих округах.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...