Хіти тижня. "Надіну плато тобі на голову!": Шуфрич після тесту на COVID-19 почав погрожувати санлікарю Ляшку (відео)

Нестор Шуфрич заявив, що люди не можуть протестуватися при появі перших симптомів, а їх сім'ї і зовсім повинні чекати по два тижні.

Нестор Шуфрич. Фото: РБК.

Народний депутат Верховної Ради України від "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич заявив, що чекає результати тесту на COVID-19, а після різко висловився на адресу головного санітарного лікаря Віктора Ляшка і навіть почав йому погрожувати. В ефірі "Право на владу" на "1+1" Шуфрич заявив, що вже завтра, 19 липня, він отримає результати тесту на коронавірус. Також він різко звернувся до Віктора Ляшка, заявивши, що той провалив тестування в Україні, повідомляють Патріоти України.

"Вікторе, прибери посмішку зі свого обличчя! 2,4 мільярда доларів ми, народні депутати, проголосували, і виділили вам для боротьби з COVID-19. Ви з грудня-місяця головний санлікар у нашій країні. Так ось, щоб ви знали, Білорусь протестувала 9% свого населення, Австралія – 7%, Литва – майже 14%, Італія – 8%, Іспанія – 10%, а Україна – 1%. Ми вам дали всі можливості протестувати людей!" – висловився Шуфрич.

Він також заявив, що люди не можуть протестуватися при появі перших симптомів, а їх сім'ї і зовсім повинні чекати по два тижні. Як приклад він навів свою власну ситуацію, а після почав погрожувати Ляшку "надіти плато на голову".

"І це мені сказали, коли я запитав, що буде, якщо тест виявиться позитивним. Я запитав, як ми протестуємо мою дружину, дітей і тата? Сказали через 14 днів. Сволоти ви і нелюди! Ви сподівалися на те, що проскочите? Що ви брешете? Італія і Іспанія послаблюють карантин, коли у них хворих у день у 10 разів менше, ніж на піку. Вікторе, ви нам говорили про плато? Так ось, сподівайся на те, що я пробуду на карантині. Якщо ні, то я тобі це плато на голову надіну!" – розлютився він.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...