Хіти тижня. "Найчастіше ми бачимо саме трансформованого президента РФ": Пластичний хірург пояснив, як відрізнити Путіна від "копії"

Президент Росії Володимир Путін, найімовірніше, має двійників, а справжньому господареві Кремля роблять пластичні операції, щоби він був схожий на них. Таку думку озвучив під час чату на Главреді пластичний хірург, Заслужений лікар України Дмитро Слоссер, передають Патріоти України.

За його словами, зовні Путін виглядає досить молодо. Ним активно займаються косметологи і пластичні хірурги. "Найчастіше ми бачимо саме трансформованого президента РФ. Крім того, звучали заяви про те, що вже винайдено генетичні засоби для збільшення тривалості життя. Вже можна втручатися в геном людини, трансформувати його. Тому зовні Путін виглядає досить молодо. Але всі ці методи хоч і інноваційні, але вони недостатньо досліджені, і у багатьох людей їх використання призводило до онкології", - зазначив Слоссер.

На думку хірурга, двійники у Путіна безсумнівно є. Він вважає, що цих людей відправляють на якісь зустрічі в регіони.

"Найчастіше можна помітити різницю в якихось нюансах зовнішності, тому простіше справжнього Путіна підігнати під стандарти двійника. І це може бути однією з причин пластичних операцій, тобто вони робляться не лише з метою омолодження, але і для того, щоби зробити Путіна більш схожим на двійників", - сказав Слоссер.

Як відрізнити справжнього Путіна від двійника

За словами пластичного хірурга, зараз складно сказати, як впізнати справжнього Путіна. "Зазначу лише одне: дуже складно змінити форму вушної раковини. Ніс, очі та все інше набагато простіше переробити, ніж вуха", - сказав Слоссер. Як повідомляв Главред, ще в 2015 році в Мережу виклали "класифікацію двійників" президента РФ Володимира Путіна. Був там і "Путін для телевізора", і "Путін для переговорів", і "Путін для поїздок країною".

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...