Хіти тижня. "Найдивніший фейк року": Єрмак відреагував на фото військових без тарілок за столом із Зеленським

Володимир Зеленський у День захисника України відвідав військових в ООС. Вже традиційно президент у компанії керівника Офісу Президента Андрія Єрмака пообідав з військовими. Одразу після цього у мережі вибухнув скандал. Річ у тім, що на одному з фото військові сидять за столом разом з Зеленським, але без тарілок. Андрій Єрмак одразу ж назвав світлину фейком та заявив, що "придумати, що військовим на Донбасі не подали їжу, – це дно". Про це керівник Офісу Президента написав на своїй сторінці у Фейсбук, передають Патріоти України.

Керівник ОП назвав цю ситуацію абсурдом. Він заявив, що це – найдивніший фейк цього року. "Придумати, що військовим на Донбасі не подали їжу, – це дно. Все інше, що ви придумували та розганяли протягом цього року, навіть згадки не заслуговує у порівнянні з цим", – зазначив Єрмак.

Він додав, що з місць розташування наших військових на Донбасі увесь політикум виглядає як щось дуже нездорове. Наостанок він подякував українським захисникам і захисницям "за цю чергову можливість відволіктися від абсурду політикуму і побачити справжнє, щире".

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...