Хіти тижня. "Найстрашніший досвід у житті": Екс-співробітник ЦРУ заявив про використання Росією секретної зброї

Росія використовує страшну секретну зброю, яка викликає проблеми зі здоров'ям. Про це повідомляє ВВС з посиланням на слова екс-офіцера ЦРУ Марка Полімеропулоса, передають Патріоти України.

За його словами, в 2017 році він помітив дивні симптоми під час поїздки в Москву. У нього паморочилося в голові, нудило, він не міг піднятися. Після повернення в США все це пройшло, проте залишилися головні болі - мігрень. Він зазначив, що це був найстрашніший досвід в його житті.

Полімеропулос вважає, що його симптоми нагадували "гаванський синдром". Схожі прояви нездужання спостерігалися у дипломатів США на Кубі в 2016 році. Тоді скаржилися на шум в голові і тиск, що призводило до запаморочення.

Також такі симптоми спостерігалися у співробітники американських спецслужб в Китаї, Австралії, Польщі, Грузії та Британії. Колишній американський офіцер звинувачує в цьому потужну зброю Росії. З його допомогою росіяни впливають на обраних людей. Але фахівці ЦРУ заявили, що його симптоми не схожі на "гаванський синдром". Сам же Полімеропулос зазначає, що росіяни могли модифікувати свою зброю, і вплив на людину трохи змінився.

У 2020 році Національна академія наук США зробила висновок, що симптоми постраждалих "узгоджуються з впливом спрямованої, імпульсної радіочастотної енергії".

Також колишній співробітник ЦРУ Джон Сайфер розповів, що спецслужби РФ за допомогою зброї направляють потоки мікрохвиль і електронних імпульсів на посольства. За своїми жертвами вони можуть їздити на мікроавтобусі зі спеціальним обладнанням.

У той же час МЗС РФ прокоментувало журналістам, що не має інформації про наявність такої зброї у Росії або її застосування. "Такі провокаційні, безпідставні домисли і фантастичні гіпотези не можуть вважатися серйозним предметом для коментарів", - заявили в російському відомстві.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...