Хіти тижня. Налякав загал новими одкровеннями: Скандальний пранкер "Джокер" виступив на каналі Медведчука з гучними заявами

Зломник виявив готовність передати СБУ своє знаряддя для проникнення в онлайн листування задля підтвердження автентичності скандальних розмов

Скандально відомий пранкер «Джокер» вийшов у прямий ефір NEWSONE, у програмі «Протистояння» він відповів на запитання ведучих, гостей і навіть глядачів каналу.

До цього він надсилав на месенджер, так і не розкривши таємницю своєї особистості.

Зокрема, пранкер пообіцяв передати спецслужбам пристрої, які він використовував, щоб ті могли притягти до відповідальності фігурантів його записів.

«Я готовий передати пристрої в якості доказу автентичності», - відповів пранкери, підкресливши, що вони здатні зламувати внутрішні чати всіх без винятку політичних сил.

«Я присутній у всіх чатах, включаючи Офіс президента. Немає такої програми, яка могла б мені протистояти. Це мій стартап», - похвалився знаменитий провокатор.

Саме ця заява викликала найбільше обурення користувачів мережі.

Відомий журналіст Наталя Лігачова запропонувала СБУ звернути нарешті увагу на пранкера, який фактично зізнався в кіберзлочині, що можуть відбитися на національній безпеці.

«Якобы Джокер заявил: мол, сегодня в стране эпоха фарса, но скоро она закончится. Любой простой гражданин может воспринимать это как прямую угрозу своей в том числе жизни», - написала журналіст в Facebook.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: