Хіти тижня. Намічається велика зрада? Путін кличе Зеленського в Москву, з'ясувалася причина

Російське керівництво прийняло рішення запросити президента України Володимира Зеленського в Москву. Про це пише російська преса 30 серпня, передають Патріоти України.

Очікується, що Кремль направить українському лідеру запрошення на святкування 75-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні у травні 2020 року. Таку заяву зробив помічник російського президента Володимира Путіна Юрій Ушаков.

Нагадаємо, що з моменту початку російської агресії щодо України вищі посадові особи України припинили поїздки в Росію. Зрідка туди їздять окремі політики, проте офіційний візит глави держави до Росії відбувся більше п'яти років тому. Останнім, хто з президентів їздив в Москву, був Віктор Янукович.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...