Хіти тижня. Напівкаяття: Олег Винник вибачився перед родинами загиблих українців, але не зміг визнати Крим українським, а Росію державою-агресором (відео)

Такою поведінкою співак аж ніяк не досяг поставлених цілей, скоріш підтвердив переконання, що ставить у ніщо територіальну цілісність України та потребу її відстоювати

Український співак Олег Винник, який оскандалився участю у кліпі з кримнашистами, вибачився перед родичами тих, хто загинув у анексованому Криму.

Так у вівторок, 1 жовтня, співак дав відповідну пресконференцію, в ході якої вкотре уникнув головного питання, яке цікавить українців: "Чий півострів?".

"Я хочу вибачитися перед родинами цих воїнів, які загинули під час окупації Криму, або взагалі за Крим, або у Криму. Це я прочитав відразу після того, як дізнався, що я не володію інформацією. Це не означає, що я хочу когось образити. Не дай Боже, бо це дуже болючі для мене речі. Я тоді справді сказав те, що я знав. Але я прочитав, і це факт, за це я хочу вибачитися перед родинами і співчуваю, і разом з вами несу цей біль", – відповів Винник.

В ході пресконференції він також не зміг відповісти, чи вважає Росію країною агресором.

"Ви хочете почути, що я вважаю, а я все ж таки хочу, щоб почули люди, які мають право в нашій країні вирішувати долю нашої країни. Президент, наша влада", – відповів Винник.

Він також пояснив, що не даватиме концерти у Криму, тому що тримає своє слово. Також Винник зізнався, що його часто запрошують до країни-агресора, але він відмовляється туди їхати.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...