Хіти тижня. Нардепка з фракції Тимошенка під час засідання Верховної Ради "погоріла" на непристойній поведінці

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Анжеліка Лабунська під час засідання Верховної Ради займалася приватними справами, зокрема здійснила покупку майже на 74 тисячі гривень. Замість роботи в парламенті народна обраниця віддала перевагу вибору прасувальної системитому, зазначають Патріоти України.

Примітно, що Лабунська обрала товар за 36 мінімальних пенсій. Про це повідомляє Telegram-канал "Через плече" .

У Telegram опублікували фото смартфона народного депутата, на екрані якого вона обирала систему прасування. Вибір Лабунська вирішила зупинити на досить дорогій моделі Laurastar S Pure.

Заради справедливості варто зазначити, що Лабунській запропонували знижку в 5%, тому, ймовірно, покупка коштувала їй на 3700 гривень дешевше.

"Зовсім недаремно завітала на одне з останніх засідань Верховної Ради Анжеліка Лабунська, з фракції "Батьківщина. За час голосування вона встигла ознайомитися та підібрати нову прасувальну систему Laurastar S PURE за ціною 73 800 грн. Всього лише 36 мінімальних пенсій і Анжеліка має нову праску", – пише з іронією Telegram-канал.

Згідно з інформацією на сайті виробника цієї прасувальної системи, народний депутат стала володаркою двошвидкісної активної прасувальної поверхні з вбудованим парогенератором та професійною праскою з полегшеною безпечною підошвою.


Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...