Хіти тижня. Нарешті "полетять голови" корупціонерів з великими погонами? "Гральний бізнес зараз очолюють особи, які повинні з ним боротися", - Рябошапка виступив з різкою заявою

Як відомо, чинам Нацполіції, СБУ та самої прокуратури приписують "дахування" азартних ігор, проституції торгівлі наркотиками та інших незаконних видів швидкого збагачення

20 грудня генеральний прокурор Руслан Рябошапка провів відеоконференцію з керівниками регіональних прокуратур щодо діяльності правоохоронних органів у сфері протидії гральному бізнесу. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Під час наради Рябошапка підняв питання про нелегальні казино, які замасковані під лотереї. Зокрема, в ніч на 20 грудня були виявлені і ліквідовані підпільні гральні заклади у Волинській, Запорізькій, Львівській, Одеській та Харківській областях.

Також Рябошапка зазначив бездіяльність правоохоронців у цій сфері. За його словами, дії ГПУ щодо ситуації повинні бути рішучими.

“Зараз в країні склалася ситуація, коли особи, на яких законом покладено обов’язок протидіяти «грального бізнесу», його очолюють. Це неприпустимо і роль прокуратури в цьому напрямку буде жорсткою і безапеляційною», – сказав Рябошапка.

Нагадаємо, у п’ятницю, 20 грудня, Кабінет міністрів “виключив можливість поширення грального бізнесу під виглядом державних лотерей». За словами прем’єра Олексія Гончарука, міністри проголосували за скасування відповідних положень стосовно розповсюджувачів лотерей в ліцензійних умовах.

Поліцейські зупинили діяльність майже 5300 гральних закладів, у тому числі і лотерей, які постановою Кабміну втратили можливість працювати в законному полі.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...