Хіти тижня. "Нас приземляють": У новообраного президента зробили нову заяву про ймовірність перенесення АП

Команді переможця президентських виборів Володимира Зеленського порадили не міняти територіально адміністрацію через технічні складнощі.

Володимир Зеленський

Про це розповів сценарист серіалу "Слуга народу" Юрій Костюк, коментуючи можливе перенесення офіційного офісу з Банкової, передають Патріоти України з посиланням на УП.

"Ми хотіли не заїжджати на Банкову. Я не знаю, як воно врешті-решт буде, але зараз нам кажуть, що це досить дорого, є ряд дуже складних речей, які пов'язані зі спецзв'язком, безпекою. Тому поки нам кажуть, що це неможливо", - зазначив він.

Крім того, бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір прокоментував theБабель ймовірність трансляції 24/7 з Адміністрації президента. "Це мрія. Вова - це ж взагалі така ракета, яку потрібно тримати, інакше полетить в космос. Він зараз говорить:"Я хочу, щоб всюди камери були, щоб в будь-який момент всі зайшли і подивилися. Я не хочу сидіти на Банковій, я хочу сидіти в нормальному європейському прозорому офісі", - зазначив він.

За словами Шефіра, переїзд не здійснюватиметься за гроші держави. "Ми ж спритні, але нас всі зупиняють. Ми говоримо, що знайдемо інвестора, який зробить. Нам кажуть, що це корупція. Все сприймається погано, нас приземляють. Але, звичайно, якийсь нормальний офіс дуже хотілося б. Тому що я був в АП на тій грудневій зустрічі Володимира з Порошенком, і там дуже некомфортно", - додав він.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...