Хіти тижня. Наші вітання кримнашистам: Перші пасажири поїзду, котрий прибув до окупованого українського півострову через Керченський міст, втрапили в базу "Миротворця"

Пасажири першого поїзду з Росії в Крим потрапили до бази сайту “Миротворець“, зазначають Патріоти України. Як зазначили адміністратори порталу, російські ЗМІ почали активно писати про те, що “Миротворець” вніс до бази інформацію про пасажирів першого поїзда, запущеного по незаконно побудованому Керченського мосту.

Дані про пасажирів російського потягу були отримані з сюжетів преси РФ. Так, до списку “Миротворця” потрапила і кореспондент “Фонтанки” Венера Галєєва, скріншоти її репортажу адміністратори порталу прикріпили у повідомленні.

На сайті говориться, що причиною внесення в базу стало “свідоме порушення держкордону України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим”.

Під санкції “Миротворця” також потрапили YouTube-блогер Олена Бардівська, яка випустила про поїздку ролик і оглядач “Російської газети” Марія Голубкова.

Нагадаємо, 25 грудня Росія запустила перший поїзд по Керченського мосту з Санкт-Петербурга в окупований Крим.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...