Хіти тижня. "Наших тут багато": Волонтери висунули несподівану версію вбивства в Маріуполі найманця "ДНР"

Романа Джумаєва могли вбити колишні "колеги".

Роман Джумаєв. Фото: соцмережі.

Волонтери припустили, що бойовика так званої "ДНР" Романа Джумаєва могли ліквідувати його побратими-терористи, повідомляють Патріоти України.

Також волонтери навели в якості доказу старе інтерв'ю Джумаєва. Там він, не приховуючи обличчя, розповів усі подробиці перебування в "таборі", про те, як захищав "русский мир" і вбивав українців.

Розповів також, що бачився в Білорусі з багатьма своїми співвітчизниками і потенційними бойовиками, які можуть продовжити "віджимати" і вбивати, але вже на вулицях білоруських міст. "Я тут уже багато людей зустрів, які були і в "ДНР" і в "ЛНР". Наших тут насправді багато. Дуже багато людей я просто випадково зустрів. Я зустрів людину (сам він з козаків), з якою ми разом допомагали пораненим, коли залізничний вокзал розбомбили в Донецьку... Так що відправляти запит (на екстрадицію - ред.) доведеться на багатьох", - розповідав Джумаєв.

Джерело: InformNapalm

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...