Хіти тижня. "Наскільки знаю, після санкцій проти гебешної гниди Медведчука буде ще продовження", - Дмитро Ярош

"Отже, виглядає, що час "ватного" реваншу добігає свого логічного завершення... Так, кров героїв революції та війни за незалежність не пролита марно. Стратегічно важливе рішення Верховної Ради щодо Революції гідності, закриття пропагандивних рупорів Кремля (не всіх!), кримінальне провадження проти "говорящої голови" Путіна – Шарія, тепер санкції проти гебешної гниди – Медведчука", - пише лідер українських добровольців та громадський діяч на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Наскільки знаю, далі буде... Тому вже зараз хочу подякувати панам Данілову, Авакову, Баканову, Хомчаку, врешті-решт, Зеленському за ці дії. Розумію, яку титанічну роботу провели наші брати по зброї на всіх рівнях силових структур.

Я зі своїми побратимами та й звісно з усіма патріотами чекали на це роками. Не знаю, як буде потім. Дуже сподіваюсь на те, що ви, хлопці, не "дасте задню" в цій боротьбі. Якщо будете й далі йти шляхом захисту української національної державності – ми будемо з вами".

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...