Хіти тижня. Наслідки ракетного удару Ірану по військовій базі США в Іраку (фотофакт)

На фотографії видно пошкоджені ударами ракет ангари і будівлі.

В мережі опублікували супутникову фотографію, на якій видно наслідки ракетного удару, нанесеного Іраном по військовій базі США Айн аль-Асад в іракській провінції Анбар, передають Патріоти України з посиланням на National Public Radio.

На фотографії, наданої компанією Planet та Інститутом міжнародних досліджень Мідлбері в Монтереї, видно пошкоджені ударами ракет ангари і будівлі.

У NPR відзначають, що, судячи по фотографії, як мінімум п'ять будівель отримали значні пошкодження.

"Деякі з влучень виглядають так, як ніби ракета влучила в саме яблучко", - заявив аналітик Інституту Мідлбері Девід Шмерлер.Нагадаємо, вночі 7 січня по військовій базі США в Іраку було завдано ракетного удару. Відповідальність за ракетний обстріл взяв на себе іранський Корпус вартових ісламської революції.

Іранське державне телебачення також заявило, що Тегеран має ще 100 цілей у регіоні, за яким буде завдано удару, якщо Вашингтон зробить які-небудь заходи у відповідь.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...