Хіти тижня. Наступ росіян під Золотим: Найманці "ЛНР" звинуватили Україну (відео)

Представник "ЛНР" брехливо заявив, що російські війська нібито не йшли в наступ на Донбасі й звинуватив у загостренні обстановки ЗСУ.

Терористи "ЛНР" спробували звинуватити в кривавому бої під Золотим Об'єднані сили. З цією метою вони вкинули в інформаційний простір відео з фейковими заявами "офіційного представника народної міліції "ЛНР" Якова Осадчого. Роликом окупантів поділився на своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, передають Патріоти України.

У ньому Осадчий брехливо заявив, що російські війська нібито не йшли в наступ на Донбасі й звинуватив у загостренні обстановки ЗСУ. За його словами 18 лютого о 6:00 українська диверсійна група в складі 10 осіб нібито висунулася в напрямку позицій бойовиків в районі Голубовського і підірвалася на мінному полі.

"В результаті чого не менше двох осіб загинули і троє отримали поранення. З метою евакуації убитих і поранених з місця підриву командуванням 93 бригади ЗСУ віддано вказівку завдати масованого артилерійського удару по населених пунктах "ЛНР" – Голубовському, Сокольниках, Донецькому і Сміливому", – збрехав терорист Осадчий.

Крім того, він заявив, що окупантам нібито вдалося збити безпілотник ЗСУ, з якого велося коригування вогню. Однак на фейки бойовиків "ЛНР" тут же відреагували в штабі ООС, розкривши справжню мету подібних вкидань.

"Програвши на полі бою, ворог вирішив приховати свою поразку і видав наспіх підготовлену заяву, звинувачуючи українську сторону в спробі нападу. Весь зміст ворожої заяви свідчить про розгубленість і втрати контролю над ситуацією", – заявили захисники України.


"Ми зараз орієнтовно майже 7 тисяч танків знищили": Черник пояснив, скільки ще Путін може вести війну проти України і де візьме на це кошти

четвер, 28 березень 2024, 17:47

Росія має таку кількість бронетехніки, завдяки якій може воювати проти Україні ще щонайменше два роки. Водночас дуже великий людський ресурс, який Москва може озброїти найпростішою зброєю, дозволить країні-агресорці й далі закидувати фронт великими піх...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...