Хіти тижня. Натяк усім сусідам: Росія приєднала до Сочі ще одну ділянку грузинської землі

Повзуча окупація Грузії не припиняється.

«На прикордонній території російсько-абхазького кордону прикордонна зона визначена в межах кордонів Ніжнешіловського сільського округу Адлерського району Сочі і зменшена з урахуванням розвитку об'єктів гірськолижного курорту «Червона Поляна», - кажуть окупанти ФСБ по Краснодарському краю. При цьому, до складу цього округу входить і високогірне село Аібга, розділене надвоє - одна його частина знаходиться на російській стороні, а інша - на грузинській, в окупованій росіянами Абхазії, передають Патріоти України.

Раніше частина цього населеного пункту вже була незаконно внесено в базу Росреєстра як територія РФ. Як пише блог cyxymu.info, за підсумками чергового переділу кордонів під контроль Москви перейшла ще одна ділянка землі.

Величезний (в 3 рази більше, ніж попередній) ділянку села Аібга Гагрського району оформлений як територія Росії, м.Сочі Краснодарського краю. Оформлений за тією ж схемою, як попередній, невелика частина ділянки знаходиться на Росії, інша частина в Абхазії, але все оформлено як територія Сочі.
Як зазначає cyxymu.info, ділянка номер 23: 49: 0513001: 37 взагалі не межує з Росією і повністю знаходиться на грузинській території. Але бандити з Росреєстра все одно вважають її територією РФ: «край Краснодарський, м.Сочі, р-н Адлерський, с. Аібга, як це зазначено в його картці». Так що повзуча окупація Грузії йде не тільки в Самачабло, але і в Абхазії.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...