Хіти тижня. "Навіщо йому сидіти серед корупціонерів, олігархів та інших слуг народу": Український нардеп заробив 100 тисяч євро на корпоративі в Білорусі (відео)

Нардеп просив повну заборону на зйомку і відео, однак кадри все ж потрапили в мережу.

Народний депутат України і лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук взяв участь у корпоративі, який пройшов в Мінську, і був організований компанією Wargaming, що створила гру World Of Tanks. Про це повідомляє Telegram-канал Хоробрі яйця, передають Патріоти України.

"Гонорар Вакарчука склав близько 100 000 євро. Обов'язковою умовою в райдері було - повна заборона фото і відео зйомки під час концерту (тому їх ніде немає), щоб Славка не тролили під куполом Верховної Ради. Оплата відбувалася через офшорні рахунки", - сказано в повідомленні.
Як доказ на каналі опубліковані фотографії і короткий відео виступу нардепа.
"Навіщо йому сидіти серед корупціонерів, олігархів та інших слуг народу, якщо можна пристойно заробити на новорічному корпоративі всесвітньо відомої компанії Warmgaming?" - сказано в повідомленні.
Уточнюється, що Warmgaming - білоруська компанія-розробник однієї з найпопулярнішої гри в Світі: World of Tanks.
Слід додати, що канал Хоробрі яйця в Telegram був створений 23 грудня і інформація про Вакарчука була першою публікацією.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...