Хіти тижня. "Навіть механізм вже знайшли": За наказом ОПУ хочуть закрити телеканал "Прямий", - Гончаренко

Нардеп зауважив, що наразі переслідуються усі телеканали, які критикують владу.

Олексій Гончаренко. Фото: соцмережі.

На нараді в Офісі президента за участі силовиків була команда зупинити мовлення телеканалу "Прямий" через арешт майна, вважає Гончаренко. Про це заявив народний депутат фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко на зсіданні комітету з питань свободи слова, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що все, що відбувається навколо телеканалу "Прямий", а це вже не перший місяць – безкінечні перевірки, якісь слідства – все це стосується чомусь одного телеканалу в державі. Я не знаю, яким ще телеканалом цікавиться ДБР", - повідомив Гончаренко.

За словами нардепа, на нараді в ОПУ за участі силовиків була команда закрити телеканал "Прямий", а також був знайдений механізм, як це зробити. "Я маю інформацію від своїх джерел, які мене не підводили, що була нарада в Офісі президента за участі силовиків, на якій була команда зупинити мовлення "Прямого" і був знайдений механізм – через арешт майна, продаж його через АРМА і зміну структури власників", - наголосив він.

Гончаренко зауважив, що наразі переслідуються телеканали, які критикують владу. "Очевидним є те, що механізм передачі телеканалу як арештованого майна в АРМА призводить врешті-решт до погіршення стану свободи слова в державі", - сказав нардеп.

У свою чергу генеральний продюсер "Прямого" Світлана Орловська, додала, що телеканал звернувся до комітету ВР з питань свободи слова і інформації, бо з літа минулого року ведеться цілеспрямована атака на "Прямий".

Джерело: Еспресо.ТV

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...