Хіти тижня. Навіть не кліпнув: Ексватажка терористів "ДНР" "взяли на лазерний приціл" у московському кінотеатрі (фото, відео)

Незважаючи на карантинні обмеження, він з'явився без маски. Через це співробітниця кінотеатру початку світити в обличчя терористу лазерною указкою.

Колишнього ватажка терористичного формування "ДНР" Ігоря Гіркін (Стрєлкова) помітили в одному з московських кінотеатрів. Відповідне відео в Twitter опублікувала користувач під ніком "штейн", передають Патріоти України.

Гіркіна за допомогою лазера спробували змусити надіти маску.

Протягом декількох секунд ролика, поки Гіркіну світили лазером в обличчя, він сидів повністю нерухомо і навіть не кліпав.

Користувачі в соцмережах бурхливо відреагували на відео. Один з них написав, що не можна світити лазером в очі, на що отримав відповідь: "Електричний стілець теж нікому не приносить користі, проте його прописують окремим особистостям".


Так і не запрацював? Чи буде продовжено американський ленд-ліз для України: У МЗС дали відповідь

субота, 27 квітень 2024, 10:30

Майже два роки тому президент США Джо Байден підписав акт про ленд-ліз для України, який передбачав передачу американської зброї через механізми оренди або позики, передають Патріоти України. Однак його так і не було застосовано, термін дії документа ...

Небо стане захищенішим: Остін сказав, скільки літаків F-16 отримає Україна у 2024 році

субота, 27 квітень 2024, 9:44

Протягом 2024 року Україна отримає більше ескадрильї американських винищувачів F-16. Вони прибуватимуть разом із пілотами та обслуговуючим персоналом, передають Патріоти України. . Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін на засіданні 21-го засіданн...