Хіти тижня. "Наводить на роздуми": Звільнений з СІЗО Гримчак розкрив цікаву деталь перебування за гратами

Колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак натякнув, що в СІЗО його розмови з адвокатом прослуховувалися. Про це він розповів в інтерв'ю, передають Патріоти України.

На питання про те, чи збирається Гримчак подавати позови до міжнародних судів, той відповів, що вони з адвокатами збираються визнати затримання та перебування під вартою незаконними, однак перед цим їм необхідно поспілкуватися поза стінами СІЗО.

"Я хочу хоч раз поспілкуватися з моїми адвокатами так, щоб у мене не було сумнівів, що нас не підслуховують. Тому що коли спілкуєшся з захисниками в СІЗО, а потім відбуваються якісь події - це наводить на роздуми", - підкреслив Гримчак.

Джерело: Апостроф

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.