Хіти тижня. "Назустріч фашистам, геноциду російського населення і іншим жахам": У мережі показали наслідки "руського міра" на Донбасі (відео)

Охочих виїхати з окупованого Донбасу на підконтрольні Україні території стає все більше. На блокпостах збираються величезні черги.

Відповідний відеоролик, що показує ситуацію на КПВВ, на своїй сторінці в Twitter опублікував блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Черга на блокпосту ДНР з бажаючих проїхати на підконтрольну територію, назустріч фашистам, геноциду російського населення і іншим жахам. Жителі Донбасу не бачать загрози в Україні. Квазіреспубліки повністю побудовані на брехні і тільки заважають людям нормально жити", – написав блогер.

У коментарях під постом користувачі гостро відреагували на ситуацію: "Годувати нас їдуть", "Совок - вічна чергу. За всім. Яку країну проспали...", "Це вони на святкування Покрови до Києва їдуть, на проплачені мітинги", "дітей везуть небось щоб фашики з'їли, самі то не можуть, рицпубліка не велить".

"Для перемоги нам потрібна диктатура": Нардеп від "Слуги народу" відзначився скандальною заявою

вівторок, 19 березень 2024, 13:41

Нардеп від "Слуги народу" Сергій Демченко заявив, що зараз максимальну кількість рішення приймає особисто президент Володимир Зеленський і "диктатура – це інструмент, який може допомогти нам перемогти у війні проти Росії". Про це він сказав в ефірі тел...

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...