Хіти тижня. Назвала адекватним та зрілим: "Опозиціонерка" Собчак похвалила Путіна за поведінку щодо України

Ксенія Собчак заявила, що інформація про можливе вторгнення Росії в Україну була найкращою піар-кампанією для країни-окупантки. Володимира Путіна "опозиціонерка" цинічно назвала "адекватним політиком", передають Патріоти України.

Собчак поскаржилася на "істерику" та заяви Джо Байдена. Ба більше, так звана "опозиціонерка" огидно поглузувала з того, що Володимир Зеленський оголосив 16 лютого Днем єднання України.

Вимушена визнати, що на тлі цієї кризи, ось цієї реальної істерії в американських газетах, заяв Байдена ("Війна точно 16-го"), Зеленського ("Війна? Так вивісимо прапори та одягнемо стрічки), Путін виглядав зрілим, адекватним політиком, – заявила Собчак.

Собчак "перевзувається" на ходу

Перед стартом своєї президентської кампанії Собчак гучно заявляла, що "проти Путіна" та позувала перед камерами на мітингах. Водночас згодом фактично підтримувала дії очільника Кремля.

Зокрема, цинічно розповідала, що ні Путін, ні наступні президенти Росії начебто "не зможуть відмовитися" від тимчасово окупованого Криму. Бо це начебто стане "політичним самогубством".

Водночас згодом Собчак "перевзулася" на ходу й заявила, що повернення Криму стане "оптимальним рішенням". Також "опозиціонерка" повторила абсурдну тезу кремлівських пропагандистів про так звані "братні народи".

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...