Хіти тижня. Називав Путіна "красунчиком" і вітав "московську родину": У мережу злили прослушку Нескоромного (аудіо)

Полковник Служби безпеки України Дмитро Нескоромний, якого підозрюють у замовленні вбивства генерала спецслужби Андрія Наумова, називав президента Росії Володимира Путіна "красунчиком" і передавав привіт "московській родині", передають Патріоти України.

Запис прослушки його розмов опублікувала "Українська правда" в Telegram. Зокрема, Нескоромний привітав якогось Олександра Івановича з Новим роком "за московським часом".

В іншій розмові він зізнався, що вперше в житті "прогавив Володимира Володимировича". "Він красень. Сила", – підкреслив Нескоромний. Також полковник передав привіт "московській нашій родині".

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...