Хіти тижня. "Не губернатор Малоросії": Ярош несподівано заступився за Зеленського і розставив крапки над "і"

Позафракційний народний депутат України, командувач Української Добровольчої Армії Дмитро Ярош заявив, що підтримує акцію "Ні капітуляції", яку українці провели під стінами Адміністрації президента Володимира Зеленського, але не зрозумів у ній одного нюансу, повідомляють Патріоти України.

Він вважає зайвим розміщення на Банковій таблички з написом "губернатор Малоросії", адже насправді новий глава держави навряд чи є таким. Свою позицію екслідер "Правого сектора" виклав на особистій сторінці у Facebook.

"Всеукраїнську акцію "Ні капітуляції" оцінюю цілком позитивно. Ще раз переконався, що для активної частини нашого народу держава є абсолютною цінністю, отже ворогові нас не здолати і перемога буде за нами. Але стурбував один момент із табличкою "губернатор Малоросії". На мій погляд, зовсім не потрібно заганяти Володимира Зеленського в антиукраїнській табір і в такий спосіб допомагати медведчукам, вілкулам, а отже, Путіну", – вважає Ярош.

"Ми ж усі бачимо, що у Володимира є бажання щось змінювати, але він не знає, що і як. А навколо нього якась шантрапа без роду і племені – підказати щось хороше нікому. Ось і виходять дебільні заяви і нерозумні призначення", – додав він.

Парламентарій також висловив упевненість у тому, що в українців ще є шанс вплинути на політику Зеленського. Адже народ вміє піднімати повстання і завжди зможе реалізувати це своє право. Однак він порадив спробувати інший шлях.

"Це найлегший, хоча і кривавий шлях. А ось зробити з президента Зеленського патріота України і державного діяча, яким можна пишатися, – це набагато важче, але ще можливо. Скористаємося цим шансом, тому що йде війна. Слава Україні!" – підсумував Ярош.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...