Хіти тижня. Не мав ніяких прав на офіційні заяви: Секретар РНБО Данилов зрікся заяв свого радника Сивохи через скандал "з ким війна на Донбасі" та "чий Крим"

Данилов відреагував на напад на Сивохо і відхрестився від заяв радника

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов засудив напад на Сергія Сивоху під час презентації Національної платформи примирення, і зазначив, що його радники не уповноважені представляти позицію відомства.

“Застосування фізичної сили, образи починаются там, де закінчуются аргументи. Це те, що сьогодні трапилось з Сергієм Сівохою під час проведення його заходу. Подібні дії є неприпустимими!”, – написав Данилов на своїй сторінці в Facebook.

Також він підкреслив, що Сивохо – один з його 11 позаштатних радників на громадських засадах, і ніколи не був уповноважений офіційно представляти позицію відомства щодо будь-яких питань.

При цьому Данилов зазначив, що у кожного з його позаштатних радників є своя власна позиція. ” І тому абсолютно робочою є ситуація, коли позиція моїх позаштатних радників або суттєво відрізняється від моєї позиції, або кардинально з нею розходиться, що трапляється постійно, але ці розбіжності не припиняють дискусію”, – додав секретар РНБО.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...