Хіти тижня. "Не можна домовлятися зі слабким": Росіяни починають лякати Зеленського

Для Росії можлива відставка Олексія Гончарука стане важливим сигналом, який свідчитиме про перехід президентства Зеленського у нову фазу.

Росія погрожує не домовлятися із Володимиром Зеленським, якщо він буде слабким президентом, тому що "ризик невиконання ним взятих зобов'язань лише посилюється". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал російського політолога і директора Центру політичної кон'юнктури (ЦПК) Олексія Чеснакова.

"Гончарук, звичайно, на чолі Кабміну – повне непорозуміння. От уже хто точно лох. Але проблеми української соціалки і економіки його наступник навряд чи вирішить, буде це Тігіпко, чи ще хто-небудь", – написав Чеснаков.

Він зазначив, що для Росії можлива відставка Гончарука стане важливим сигналом, який свідчитиме про перехід президентства Зеленського у нову фазу. "Чи буде це фаза простого ослаблення, чи якісної деградації? Подивимося. Не можна домовлятися зі слабким. Ризик невиконання ним взятих зобов'язань лише посилюється. Допомогти Зеленському все одно не вийде. Повернутися до колишніх ліній після компромісних кроків вже не вдасться", – написав один з неофіційних рупорів Кремля.

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...