Хіти тижня. Не обійшлося без конфузів: Перша леді Олена Зеленська порушила президентський етикет (фото)

Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою відвідали Канаду з офіційним візитом, повідомляють Патріоти України.

Поки український гарант зустрічався з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, перша леді мала зустріч з міністром у справах дітей та жінок Джил Данлоп та парламентським секретарем Робін Мартін.

Для ділової зустрічі дружина президента обрала шовкову блузу золотистого кольору та брюки в бежевому відтінку. На обличчі Зеленської було мінімум макіяжу.

Пізніше президентське подружжя взяло участь у заході, присвяченому пам'яті загиблих від Голодомору у 1932-1933 роках. Перша леді відвідала зустріч в національному українському одязі - сукні-вишиванці синього кольору.

Багато хто із коментаторів помітив, що дружина Зеленського порушила президентський етикет. Для виходу жінка обрала босоніжки з відкритим мисом, що забороняє етикет першої леді.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...