Хіти тижня. "Не параноик, а агент Кремля": У мережі бурхливо відреагували на скандал з Трампом на саміті G7

Президент США Дональд Трамп вступив у конфлікт зі своїми колегами з "Великої сімки", коли тема зайшла про повернення Росії в G7. Як зазначає західна преса, конфлікт стався ввечері в суботу, 24 серпня, під час вечері, повідомляють Патріоти України.

Джерела зазначають, що американський лідер наполягав на тому, що Росію слід повернути в G7, але його ідею підтримав тільки прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте. Прем'єр Японії Сіндзо Абе зберігав нейтралітет.

Не підтримали ініціативу Трампа прем'єр Великобританії Борис Джонсон, канцлер ФРН Ангела Меркель, прем'єр Канади Джастін Трюдо, президент Франції Еммануель Макрон і глава Європейської ради Дональд Туск.

"На цьому моменті обстановка почала загострюватися, якщо не сказати більше. Більшість лідерів наполягали на тому, щоб G7 залишалася спільнотою ліберальних демократій, і тому вони сказали Трампу, що не можна дозволити повернутися президенту Путіну, який не відповідає цьому", - зазначає джерело.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...