Хіти тижня. Не простили висловлювань за парад, вбитих морпіхів, рішучість: Безсмертний розповів про своє блискавичне звільнення з команди Зеленського

Примітно, що як при призначенні так і при звільненні з посади обійшлося без побачення з головою держави - дуже зайнятий

Звільнений сьогодні президентом Володимиром Зеленським з посади парламентера в політично підгрупі в ТКГ в Мінську Роман Безсмертний прокоментував указ президента. Про це він розповів в ефірі 24 каналу, зазначають Патріоти України.

Безсмертний сказав, що зазвичай президенти пояснювали причини, чому призначають або звільняють людей. Зараз ніхто нічого не пояснює.
"Коли мене призначили, я через деякий час запитав:" Чому ви так дієте? ", Тому що це був не єдиний випадок ... Відповідь була дуже короткою:" У нас немає часу на зустрічі ". Причина дуже проста - це відповідь на то, як люди можуть організовувати процес ".
На думку Безсмертного, його звільнення пов'язано не тільки з останньою заявою про те, що Україна, після загибелі чотирьох морпіхів в Донбасі, повинна була припинити діяльність в Мінську до зустрічі в нормандському форматі.
Політик сказав, що постійно публічно висловлював свою точку зору, яка припадала "не в масть". Він зазначає, що коректно говорив, як слід діяти в тих чи інших обставинах.
"Починаючи з того, що в умовах війни не можна не проводити військовий парад ... Не треба дзвонити Путіну, а треба діяти. Різко і послідовно. Я не можу зрозуміти позицію, коли Україна - сильна країна, своїм народом, суспільством - демонструє якусь то боязнь по відношенню до абсолютно неорганізованої Росії. Я не розумію, чому не відповідають на фронті, коли йде обстріл", - сказав Безсмертний.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...