Хіти тижня. "Не Росія напала на Україну, не Росія окупувала наші території, а це ми просто взяли і "втратили": Мураєв на День Незалежності бідкався Скабєєвій на "репресії" проти покидька "руского міра"

Власник телеканалу "Наш", який хочуть закрити за антиукраїнську діяльність, колишній "регіонал" Євген Мураєв бідкався російській пропагандистці Ользі Скабеєвій. Про це у відеоблозі повідомив громадський діяч Сергій Стерненко, зазначають Патріоти України.

Це він робив 24 серпня в День Незалежності України в ефірі кремлівського телеканалу "Россия 1". Розповідав, що йому "дивний" парад українських військових, говорив про "масову зачистку засобів масової інформації".

"Мураєв скаржиться на Україну російським окупантам, у той час, як російські ж окупанти офіційно запровадили проти Мураєва санкції. Але водночас Росія для Мураєва однаково хороша, а Україна - погана. Бо тут хочуть закрити його помийний телеканал", - сказав Стерненко.

Колишній "регіонал" сказав Скабеєвій, що Україна "загубила" частину території.

"Не Росія напала на Україну, не Росія окупувала наші території, а це ми їх просто взяли і "втратили". Ось так буває. А Росія тут абсолютно ні до чого, на думку Мураєва.

У себе ж на телеканалі до Дня Незалежності він верз таку ж дичину. Власник телеканалу поширює антиукраїнську брехню та перекладає відповідальність за розв'язання російсько-української війни з російських окупантів на Україну. Ніби це Україна сама на себе напала, що є абсолютною маячнею, російською пропагандою, яку поширюють на телеканалі "Наш".

І саме тому канал "Наш" потрібно закрити в інтересах національної безпеки", - каже Стерненко.

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...