Хіти тижня. "Не тільки "Квартал-95" із Зеленським крадуть жарти у "Дизель-шоу", але і "слуги" крадуть ідеї у рекламістів": У Кличка впіймали Іру Попінс-Верещук на плагіаті (відео)

З допомогою цього плагіату кандидатка в мери планує достукатися до молоді

Кандидатка від «Слуги народу» на посаду міського голови Києва Ірина Верещук готувала відеоролик для киян, і заради цього »злетіла» у повітря над пішохідно-велосипедним мостом (так званим »мостом Кличка») у столиці. Відео зі зйомки ролику поширила спільнота «Рукавичка Кличка», зазначають Патріоти України.

Кадри засвідчили, що Ірина Верещук у жовтому плащі та з зеленою парасолею «злетіла» у небо. Свідки ж події радісно спостерігали за дійством та фільмували його смартфонами.

Ідея, сюжет і кольорова гама передвиборчого «шедевру» повністю збігаються з відео шотландської реклами вітряних електростанцій.

«З’ясувалося, що не тільки Квартал-95 із Зеленським крадуть жарти у Дизель-шоу, але і «слуги» крадуть ідеї та образи у британських рекламістів. Чи не здивований. Цікаво, а у кого вони скримздят передвиборчу програму на місцеві вибори?», – написав на своїй сторінці у Facebook Борислав Береза.

Верещук розповіла в інтерв’ю «Радіо Свобода», що її «політ» дійсно є частиною майбутнього передвиборчого ролика.

«Це дійсно я. Мені було цікаво, це новий досвід. Ідея штабу, мого колективу. Я погодилася, бо розумію і суть, і зміст», – сказала Верещук.

Ролик вона не вважає ані епатажним, ані непристойним. З його допомогою кандидатка в мери планує достукатися до молоді.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...