Хіти тижня. "Не треба рішення Верховної Ради": "Опоблок" закликав Зеленського розблокувати захоплений РФ Донбас

Вадим Новинський запевняє, нібито в разі скасування блокади всі підприємства, які розташовуються на тимчасово непідконтрольних територіях, працюватимуть за законами України.

Вадим Новинський. Фото: КП.

Нардеп Вадим Новинський заявив, що після скасування економічної блокади "українці на цих територіях отримуватимуть зарплату в гривні, а не в рублях". Голова парламентської фракції "Опозиційного блоку" Вадим Новинський вважає, що президент Володимир Зеленський має повноваження для зняття блокади з тимчасово окупованих Росією районів Донбасу. Про це він повідомив журналістам біля будівлі Адміністрації президента, передають Патріоти України.

"Мені здається, необхідно скасувати економічну блокаду Донбасу, непідконтрольної території. Це те, що в силах президента зробити зараз", - заявив він. Водночас, додав Новинський, "не треба буде рішення Верховної Ради".

Лідер фракції "Опоблоку" запевняє, що в разі скасування блокади всі підприємства, які розташовуються на тимчасово непідконтрольних територіях, працюватимуть за законами України. "А українці, які живуть на цих територіях, отримуватимуть зарплату в гривні, а не в рублях", - переконаний Новинський.

Джерело: LIGA.net

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...