Хіти тижня. Не тих підтримали: У Чечні почалася "зачистка" оточення Кадирова

"Зачистки" почалися ще в серпні, через кілька днів після відставки мера міста Аргун Ібрагіма Темірбаєва.

Рамзан Кадиров. Фото: ТВ Центр.

У Чечні почалася масштабна "зачистка" правлячої еліти з оточення глави республіки Рамзана Кадирова, передають Патріоти України.

Як передає "Нова газета", серед затриманих нібито числяться глава МНС Руслан Ях'єв, колишній міністр лісового господарства Дікмагомед Мулаєв, колишній віцепрем'єр із соціального блоку Халід Вайханов та інші чиновники. "Зачистки" почалися ще в серпні, через кілька днів після відставки мера міста Аргун Ібрагіма Темірбаєва. Кадиров був налаштований проти нього ще з 2006 року, коли Темірбаєв підтримав тодішнього главу Чечні Ала Алханова.

Темірбаєв "максимально неполіткоректно" висловлювався про Кадирова і його сім'ю в телефонних розмовах, які нібито прослуховувалися. Також в минулому році були затримані силовики з оточення Алханова Ідріс Гаібов і Шаміль Магомаєв. Стверджується, що їх катували і останній нібито в результаті помер.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...