Хіти тижня. Не Тимошенко і не людина Коломойського: У "Слузі народу" наразі точиться змагання між 3-4 кандидатурами на посаду прем'єр-міністра

Кандидат у народні депутати № 4 спискувід партії "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що в оточенні Зеленського працюють над проектом коаліційної угоди і розглядають 3-4 кандидатури на посаду прем'єр-міністра України, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"На прем'єра зараз є 3-4 кандидати, чого до цього не було. Тимошенко (лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, - ред.) там немає і Палиці (ексголова Одеської облдержадміністрації Ігор Палиця, наближений Ігоря Коломойського.- ред.) там немає", - сказав він журналістам у штабі партії в неділю.

На це журналіст запропонував Арахамії кілька прізвищ: "Данилюк, Коболєв, Вітренко".

"Щось типу таких людей, професійні люди, які вільно володіють англійською, які знають, як працює держава, але не були в якихось партіях, міжсобойчиках", - пояснив кандидат.

Він також відмовився назвати прізвище кандидата в міністри оборони.

"Я побачив, що тільки-но хтось з'являється на арені як можливий кандидат, його дуже сильно починають мочити. На біле кажуть чорне. Але це цивільна людина", - пояснив свою позицію Арахамія.

Він припустив, що вже після 10 серпня, після навчання, депутати розпочнуть роботу.

"Я думаю, що фіналізуються до 10 серпня - пройдуть всі суди і оскарження результатів. І потрібно ще дати 10 днів на навчання. Всі наші депутати поїдуть на навчання, такий собі тімбілдинг, де ми обміняємося думками. До речі, ми б хотіли за перші два тижні ухвалити максимальну кількість законів, доки не почалися договорняки", - розповів Арахамія.

Відповідаючи на запитання, чи розглядають у партії можливість увійти в коаліцію з партією "Європейська Солідарність", Арахамія зазначив: "Я думаю, що ні. Стільки бруду було одне на одного".

"Ті, хто не визнає, що Росія - це країна-агресор, - це не наші коаліційні партнери", - додав він.

Кандидат розповів, що в партії також триває робота над проектом коаліційної угоди, який готовий на 70%.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...