Хіти тижня. "Не ведіться на дешеві розводки "іншої Росії". На жаль, її "іншої" не існує", - екс-комбат роти батальйону "Айдар"

Коли російський режим реально когось хоче вбити, це виглядає, м`яко кажучи, не так, як було із Навальним.

"Як науковець, дуже скептично ставлюсь до конспірології. Більшість фактів, які стають основою теорій змов, набагато краще пояснюються людською дурістю, недбалістю (95%) та випадковістю (5%). Але ж "навіть якщо у вас паранойя, це ще не означає, що за вами не стежать", - пише вчений-біолог та екс-комбат роти батальйону "Айдар" Євген Дикий на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Лише мені здається, що недоотруєння Олексія Навального з подальшим телефонним камінгаутом "чистильника трусів", та його сьогоднішнє тріумфальне повернення до Московії, де його зустрічають піонери з оркестром (опозиціонери) та почесна варта (менти з вагонзаками) - це початок "операції новичок", вона ж "операція наступник"?

Коли російський режим реально когось хоче вбити, це виглядає, м`яко кажучи, не так. Згадаємо Дудаєва, Литвиненка, Політковську, Новодворську, Нємцова і тисячі менш відомих. Тож не відпускає відчуття, що російські олігархи, налякані санкціями, готують демонстративну заміну старого і вже недієздатного Пу ("Акела промахнувся...") на нібито "опозиційного політика" і "ворога режиму", який при тому є таким само як Пу російським шовіністом та імперіалістом, "кримнашистом" тощо.

Захід радісно зніме санкції, російські еліти зітхнуть з полегшенням і продовжать щасливо жити на вкрадений "брудний трильйон", а нам доведеться далі мати справу із агресивною Імперією Зла, тільки тепер вже не ізольованою у світі, як Північна Корея, а знову обласканою всіма шрьодерами і макронами продажного та водночас наївного Заходу. Ну що ж, і не таке переживали. Але готуємось. І не ведемось на дешеві розводки "іншої Росії". На жаль, її "іншої" не існує. Лише ця - імперська, біологічно ворожа до всіх народів, що мріють вирватись на свободу. Хто б її не очолював, кагебешний старичок чи типу "демократичний" новичок".

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...