Хіти тижня. Не все так гладко: ​Як "відстрілялись" на мажоритарці відомі "кварталівці", Юзик з Сивохою

Юзік - нове обличчя Кривого Рогу

Актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков на прізвисько "Юзік" пройшов до парламенту від партії "Слуга народу" по мажоритарному округу у місті Кривий Ріг. Про це свідчать дані з округу №33 на Дніпропетровщині на сайті ЦВК, зазначають Патріоти України.

Наразі Центрвиборчком обробив 97,72% електронних протоколів, але відрив від конкурентів – дуже великий. "За" Корявченкова проголосували 60,9% виборців, що прийшли на дільниці. Його найближчий суперник, представник "Опозиційної платформи – За життя", Вадим Віншель набирає всього 7,82%.

Водночас інший висуванець "Слуги народу" – креативний продюсер ТОВ "Квартал 95" Сергій Сівохо – програв вибори на окрузі №49.

За результатами обробки 44,26% протоколів, він займає третій рядок з результатом у 20,01% голосів. Другим іде чинний нардеп-"опоблоківець" Борис Колесніков – 33,6. Перемагає наразі – представник "Опозиційної платформи – За життя" Валерій Гнатенко 38,47% електоральної підтримки виборців.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...