Хіти тижня. Не все так просто: У Зеленського озвучили його позицію щодо анексії Криму і війни на Донбасі

Крим окупований, а на Донбасі Росія веде гібридну війну проти України. Так охарактеризував погляди на ситуацію кандидата в президенти Володимира Зеленського спікер його передвиборчого штабу Дмитро Разумков, повідомляють Патріоти України.

"Позиція Зеленського, що у нас відбувається: у нас окупований Крим, анексований Крим, як завгодно це можна назвати, і у нас відбувається гібридна війна з Російською Федерацією на сході країни. Я думаю, що у жодного кандидата іншої позиції, в принципі, бути не може", – заявив Разумков.

Політтехнолог додав, що протистояти військовій агресії Кремля силою дуже важко, тому слід використовувати дипломатію і розширювати так званий нормандський формат. "Це ядерна держава, яка далеко не завжди піддається логіці і здоровому глузду, і веде агресивну війну не тільки у нас, але і в багатьох інших країнах світу. Або пряму, або інформаційну. Тому доведеться піти дипломатичним шляхом", – пояснив представник Зеленського.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...